Je bekijkt nu IDEA symposium ‘Energietransitie is Mensenwerk’ op dinsdag 20 september

IDEA symposium ‘Energietransitie is Mensenwerk’ op dinsdag 20 september

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:nieuws

IDEA organiseert dinsdag 20 september 2022 in samenwerking met Hogeschool Inholland Alkmaar, gemeente Alkmaar, Provincie Noord-Holland, TNO, New Energy Coalition en Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord het symposium ‘Energietransitie is mensenwerk’.
Veranderen is verhalen vertellen, onderzoeken, plannen, delen, maar vooral ook doen. Je hebt te maken met mensen die veranderen juist leuk uitdagend en avontuurlijk vinden. Je hebt te maken met doeners en denkers. Met verstand en emotie en ook met individuen die stappen zetten. Veranderen ontstaat vaak niet uit een behoefte, maar uit noodzaak. Dat brengt al gauw een crisissfeer en weerstand. Het kost geld, maar ook het uitzicht. In het symposium ‘Energietransitie is mensenwerk’ gaan we niet kijken of het noodzakelijk is. We gaan kijken wat we kunnen doen en vooral ook hoe. En dit doen we door de praktijk erbij te halen.
Het symposium brengt het persoonlijke verhaal van de mensen die met de energietransitie bezig zijn. Of het nu de technologie pioniers zijn, de overheid of de professionals van de toekomst die nu nog het onderwijs volgen of gaan volgen. In het symposium willen we bedrijfsleven, overheid en onderwijs met elkaar verbinden.

Stichting IDEA-NHN
Bergerweg 200 – gebouw C
1817 MN Alkmaar

https://idea-nhn.nl/nieuws/idea-symposium-energietransitie-is-mensenwerk/