Je bekijkt nu EnergieVanOns stopt met het afsluiten en verlengen van contracten

EnergieVanOns stopt met het afsluiten en verlengen van contracten

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:nieuws

Beste leden,
Vandaag bijgaand bericht van EnergieVanOns ontvangen over het (tijdelijk?) stoppen van het afsluiten van nieuwe contracten en het verlengen van vaste contracten.
Bestuur NHEC

Tot vandaag (31 augustus) was het nog mogelijk om via de landingspagina van coöperaties bij EnergieVanOns een 1-jaar vast of variabel contract af te sluiten. De risico’s die gepaard gaan met het aannemen van nieuwe klanten zijn op dit moment te groot geworden voor EVO. Bij andere energiemaatschappijen kon je al langer geen jaarcontract afsluiten. EVO had al zijn ons aanbod al geminimaliseerd en de uitzondering was die voor de coöperaties. Zij zijn er tenslotte voor ons als coöperaties.

Recent zijn de gasprijzen wederom extreem gestegen. Gezien de huidige markt is het helaas tijdelijk niet mogelijk om online enig energiecontract af te sluiten bij EnergieVanOns, ook niet via de coöperaties (NHEC).

In uitzonderlijke gevallen kan telefonisch nog een contract worden afgesloten. Neem hiervoor contact op met de klantenservice klantenservice@energievanons.org waarbij u aangeeft dat u lid bent van de NHEC.

Verlengingen
Klanten die op dit moment moeten verlengen kunnen op dit moment enkel nog het variabele contract aangeboden krijgen.

Excuus voor het ongemak.

EnergieVanOns