Bent u inwoner van de Gemeente Bergen dan organiseert de NHEC de mogelijkheid om uw woning energie zuiniger te maken. Dat is fijn voor uw vaste lasten, uw wooncomfort en waarde van uw huis. Zo maken we stappen om duurzamer met energie en milieu om te gaan.

Wij van NHEC zijn vrijwilligers met een gedegen opleiding tot energiecoach en kunnen u bruikbare tips en adviezen geven over de juiste isolatiemaatregelen en te benutten subsidiegelden. Met kleine stappen is al resultaat te boeken. Het bouwjaar van uw huis geeft vaak al een goed beeld van de te nemen maatregelen en stappen.

U krijgt van ons een handig en overzichtelijk invuldossier die bij invulling al een schat aan informatie en tips ter verbetering van uw wooncomfort en vermindering energieverbruik oplevert.

De goed opgeleide energiecoach staat u als vraagbaak ter zijde, mocht u er niet uitkomen bij het invullen van uw huisdossier. Dat is altijd handig en een geruststelling als u er even niet uit komt.

We hopen met dit adviesproject u handige en praktische adviezen te geven om uw energie verbruik te verminderen en natuur herstel te bevorderen.
U kunt zich via het onderstaande formulier aanmelden: